top of page

Brownie

Brownie

Brownie i bukur si drita, me nje te kaluar tejet te komplikuar per te mos lene gjurme.

Ka ende shume probleme me besimin tek njerzit, por nga rruga duhej hequr, ne te kundert do vdiste ne vetmi.

Problemet e Brownie kane nje emerues te perbashket, BRAKTISJEN.
Thelle ne zemren e tij i ka falur ata qe e lane si mbeturine, por ky bukurosh po lufton prej pese muajsh me traumat e atij veprimi te kryer me aq lehtesi.

Brownie e mban te sigurte ai kafaz klinike, ai ka nevoje per familje me eksperience ne menaxhimin e traumave dhe nuk eshte e thjeshte te gjendet nje e tille, sidomos tani.

Kemi nevoje te mbledhim shumen prej EUR 70 per ta mbajtur Brownie ne klinike derisa te gjejme familje e duhur per te.

Na ndihmoni ju lutemi, ai nuk mund te kthehet ne rruge.

Nëse e ndjeni të na ndihmoni mund ta bëni duke kontribuar:
Paypal:donationsarsa@gmail.com

Nr i llogarise : Raiffeisen Bank, Animal Rescue Albania, ARSA
IBAN Lek : AL96202110370000000001288664 ALL
IBAN EUR :
AL 81202110370000000011288664 EUR
Swift : SGSBALTX
Kutia e donacioneve pranë Klinikës veterinare O&B VET CLINIC në bllok përballë lokalit Çadra.

bottom of page